-
VÝDEJNÍ TERMÍN 27.05.2022 - BIO HOVĚZÍ MASO
-
VÝDEJNÍ TERMÍN 17.06.2022 - BIO HOVĚZÍ MASO
-
VÝDEJNÍ TERMÍN 15.07.2022 - BIO HOVĚZÍ MASO
-
VÝDEJNÍ TERMÍN 12.08.2022 - BIO HOVĚZÍ MASO
-
MRAŽENÉ MASO
Chlazené a mražené maso je možné zakoupit na farmě v prodejně, nebo si vytvořit závaznou objednávku na daný termín a tu si u nás na farmě vyzvednout.
Chlazené ani mražené maso bohužel nezasíláme, rádi Vám však zašleme balíkem naše trvanlivé výrobky.
Na každý výdejní termín je třeba založit samostatnou objednávku!
Pokud chcete být informováni o nových termínech prodeje čerstvého masa, o nově naskladněném zboží a dalších novinkách z naší farmy, prosím, zadejte svůj e-mail do sekce na stránkách dole "Odebírat newsletter"!!!

Nezaměnitelný vnitřní sval, který se používá jako steakové maso, na grilování i vaření.

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování. Mražené maso, vakuově balené.

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení,smažení i grilování. Mražené maso, vakuově balené.

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek, nebo grilování. Mražené maso,...

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek. Mražené maso, vakuově balené.

Libové maso z přední nohy skotu, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty.Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky, používá se i na grilování. I této části...

Libové maso z přední nohy skotu, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Mražené maso, vakuově balené.

Libové maso z přední nohy skotu, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Mražené maso, vakuově balené.

Líčka se hodí na guláše a omáčky. Mražené maso, vakuově balené. S trvanlivostí 6 měsíců při skladování v -18 st.C.

Šťavnaté, prorostlejší a chuťově výraznější maso z krku (soustava drobných svalů dobrá na dušení, vaření a omáčky a guláše. Klasika a základ tradiční české kuchyně. Mražené...

Hovězí pupek zbavený tučných a blanitých částí se hodí na roládu, kapsu, lze nakrájet na guláš, polévky i omáčky (vaření, dušení). Je vhodný i na rychlé grilování v celku, v...

Drobné ořezky masa a tuku, které vznikají při bourání a porcování ostatních druhů masa. Přestože se jedná o nejlevnější maso, dobře se hodí na klobásy, sekané, karbanátky,...