VÝDEJNÍ TERMÍN 31.03.2023 - BIO HOVĚZÍ MASO, Strana 2

Libové maso z přední nohy skotu, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky, používá se i na grilování. I této části...

Libové maso z přední nohy skotu, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Chlazené maso, vakuově...

Libové maso z přední nohy skotu, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Chlazené maso, vakuově...

Nezaměnitelný vnitřní sval, který se používá jako steakové maso, na grilování i vaření.

Líčka se hodí na guláše a omáčky. Mražené maso, vakuově balené. S trvanlivostí 6 měsíců při skladování v -18 st.C.

Malý válcovitý sval s kližkovitými úpony - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Využití má stejné jako kližka a karabáček. Chlazené maso, vakuově balené....

Menší válcovité svaly spojené blanitými úpony z přední i zadní nohy skotu - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Chlazené maso, vakuově...

Menší válcovité svaly spojené blanitými úpony z přední i zadní nohy skotu - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Chlazené maso, vakuově balené. Spotřebujte...

Šťavnaté, prorostlejší a chuťově výraznější maso z krku (soustava drobných svalů dobrá na dušení, vaření a omáčky a guláše. Klasika a základ tradiční české kuchyně. Vhodná též...

Masité kosti z ocásku - hodí se na vývarové polévky. "Nostalgie našich prababiček." Chlazené kosti, vakuově balené. Spotřebujte do 5 dnů ode dne vakuového...

Hovězí pupek zbavený tučných a blanitých částí se hodí na roládu, kapsu, lze nakrájet na guláš, polévky i omáčky (vaření, dušení). Je vhodný i na rychlé grilování v celku, v...