VÝDEJNÍ TERMÍN 31.03.2023 - BIO HOVĚZÍ MASO

Krásný, málo namáhaný zádový sval podlouhlého tvaru připomínající rybu. Nejhodnotnější část hovězího masa, je výborná na slavnostní příležitosti na steaky, grilování a přípravu...

5kg bio hovězího (1kg bio hovězí kýta na pečeně, 2kg bio hovězí maso přední bez kosti na omáčky, 1kg bio ořez mletý na hamburgery, 1kg bio hovězí maso přední s kostí na vývary a...

Maso ze zádového svalu skotu, jehož přední část, blíže krku, je prorostlejší a nazývá se vysoký roštěnec, je ideální steaky, grilování, smažení a k rychlé úpravě. Spotřebujte...

Maso ze zádového svalu skotu, jehož zadní část, podél páteře, je pěkně libová a nazývá se nízký roštěnec, je ideální steaky, rostbíf, grilování, smažení a k rychlé úpravě. TOP...

Válcovitý, krásný, absolutně libový sval ze zadní kýty se používá na rolády, hovězí plátky, ptáčky i pečení a dušení v troubě, nebo grilování. Též nazývaný " falešná svíčková"....

Vnitřní extra libová část ořechu (zadní maso z kýty), která se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené....

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené. Spotřebujte do 3 týdnů od data...

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení,smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené. Spotřebujte do 3 týdnů ode dne...

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek, nebo grilování. Chlazené...

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek. Chlazené maso, vakuově...

Steakové maso z pupku. Vhodné na grilování, smažení a vaření, rolády. Chlazené maso, vakuově balené, hmotnost 0,5 - 1kg. Spotřebujte do 3 týdnů ode dne vakuového...

Nižší trojúhelníkový plátek libového zadního masa. Hodí se na steaky, grilování, ale i na omáčky, pečení atp. Chlazené maso, vakuově balené. Spotřebujte do 3 týdnů od data...