
Nezaměnitelný vnitřní sval, který se používá jako steakové maso, na grilování i vaření.

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování. Mražené maso, vakuově balené.

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení,smažení i grilování. Mražené maso, vakuově balené.

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek, nebo grilování. Mražené maso,...

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek. Mražené maso, vakuově balené.

Libové maso z přední nohy skotu, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty.Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky, používá se i na grilování. I této části...

Libové maso z přední nohy skotu, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Mražené maso, vakuově balené.

Libové maso z přední nohy skotu, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Mražené maso, vakuově balené.

Líčka se hodí na guláše a omáčky. Mražené maso, vakuově balené. S trvanlivostí 6 měsíců při skladování v -18 st.C.

Šťavnaté, prorostlejší a chuťově výraznější maso z krku (soustava drobných svalů dobrá na dušení, vaření a omáčky a guláše. Klasika a základ tradiční české kuchyně. Mražené...

Hovězí pupek zbavený tučných a blanitých částí se hodí na roládu, kapsu, lze nakrájet na guláš, polévky i omáčky (vaření, dušení). Je vhodný i na rychlé grilování v celku, v...

Drobné ořezky masa a tuku, které vznikají při bourání a porcování ostatních druhů masa. Přestože se jedná o nejlevnější maso, dobře se hodí na klobásy, sekané, karbanátky,...